cadeenesfrnlru
Contact Details
info@immonautic.com
+34.972 967 599
+34.972 967 599 info@immonautic.com

Amb 4 oficines ImmoNautic Yachting a Espanya estem perfectament posicionats per ajudar a trobar el vaixell perfecte o iot dels seus somnis … i un amarratge o una propietat davant del mar amb un moll privat que li correspongui !

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per saber més sobre els nostres serveis i veure com podem ajudar a realitzar tots els seus desitjos nàutics.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres descrivint el tipus de vaixell que vostè busca , els seus desitjos respecte a la ubicació de l’amarratge o les característiques de la propietat que desitja així com el seu pressupost . Ens encarreguem de complir tots els seus somnis!

Si us plau, introduïu el text que apareix a continuació:
captcha


Oficina central ImmoNautic Yachting :

Rosas – Santa Margarita

Edificio Nautic Center
Avinguda Nord 75
E-17480 Roses-Santa Margarita
+34 972 151 768     info@immonautic.com

Immonautic team

L’oficina central de ImmoNautic Yachting (Immo Costa Brava Group) està situada a l’edifici Nautic Center a la marina residencial de Roses – Santa Margarida a la Costa Brava a Espanya. Aquí disposem de tot el personal qualificat i instal·lacions tècniques disponibles per transportar el seu vaixell fora de l’aigua (70 i 100 travel lift Ton) i per fer treballs extensos de manteniment, pintura, antifouling o reparacions en el seu veler o iot de motor.

El hivernatge a l’interior i a l’aire lliure està també disponible en els locals de Nautic Center. La vigilància del vaixell en l’aigua durant un llarg període no és possible en Nautic Center però tenim amarratges disponibles per a la venda o lloguer al proper port esportiu de Roses.

La marina residencial de Roses – Santa Margarida és exclusiu i únic a Europa. A diferència d’Empuriabrava, on en la majoria de canals, els ponts limiten l’accés dels vaixells de vela i vaixells amb una alçada per sobre de la línia de flotació de més de 2,80 metres, al port esportiu de Roses – Santa Margarida no hi ha ponts i en els amarraments privats dels apartaments, viles i cases es poden acomodar grans velers i iots a motor de fins a 35 metres, depenent de la longitud del moll de la propietat i tenint en compte les diferents profunditats en els canals i entrada del port.

Oficines ImmoNautic Yachting a Catalunya, Espanya

Roses – Rosas

Roses Port Esportiu
Edificii Hotel Univers
E-17480 Roses

+34 972 254 922

La nostra oficina ImmoNautic (Immo Costa Brava Group) està situada a l’edifici Hotel Univers directament davant del Port esportiu de Roses. Tenim al Port Esportiu de Roses múltiples amarratges disponibles per a la venda o lloguer de vaixells de fins a 45 metres amb un calat màxim de 6 metres. Amarratges també disponibles al moll de 300 metres davant del port pesquer per mega iots de fins a 9 metres de calat. Amb nombroses oportunitats per al manteniment de iots de fins a 300 tones. El hivernatge està disponible de forma limitada a la Marina de Roses.

Empuriabrava

Edificio Immo Costa Brava
Bahia 94
E-17487 Empuriabrava

+34 972 451 450

La nostra oficina està situada al centre de la Marina d’ Empuriabrava, la marina residencial més gran d’Europa amb més de 5.000 amarratges privats i propietats davant del mar. Empuriabrava posseeix a més el port esportiu públic amb accés per a iots de fins a 26 metres i amb un calat màxim de 3,3 metres amb 25 km de canals navegables amb més de 5.000 propietats davant del mar al costat d’aquests canals. Totes les cases, villes i apartaments que voregen els canals tenen amarratges privats per atracar el seu vaixell directament a l’embarcador o moll de la propietat. Els ponts limiten l’entrada als canals per velers i vaixells amb una alçada lliure superior a 2,80 metres. Només la primera i més antiga part de la Marina d’Empuriabrava no té ponts i aquí les propietats amb amarratges privats no tenen límit d’altura per a la seva embarcació. La marina disposa d’un servei de manteniment i maneig d’embarcacions d’un pes de fins a 50 tones.

Roses, Santa -Margarida i Empuriabrava són molt fàcilment accessibles per avió, tren o cotxe. Els aeroports de Girona Costa Brava i Perpinyà, a França estan tan sols a 45 minuts a distància i es triga 1 hora i 45 minuts en cotxe per arribar a l’aeroport internacional de Barcelona El Prat. Empuriabrava té el seu propi aeroport accessible per avionetes i jets petits. L’estació de tren d’alta velocitat AVE / TGV de Figueres és a 15 minuts amb cotxe i té connexions de tren d’alta velocitat freqüents a la resta d’Europa. Tan sols uns minuts són necessaris per arribar a l’entrada de l’autopista AP-2 / E15 que dóna accés directe en cotxe a les principals carreteres d’Europa.


Calafat

Marina Port Calafat
E-43860 L’Ametlla de Mar
Tarragona

+34 977 486 184

La nostra oficina està ubicada a la tranquil·la i privada Marina del Port de Calafat, a la Costa Daurada prop de Tarragona. La marina de Port Calafat té el seu propi i exclusiu projecte residencial que està disponible per a la venda o lloguer a les nostres oficines d’ImmoNautic. Belles cases davant del mar, oferint unes vistes impressionants sobre aquest es van construir al llarg del port esportiu amb vistes al port, molt a prop del seu moll i el seu vaixell. També disposa d’una gran platja de sorra completament privada. Port Calafat compta amb 324 amarratges i té capacitat per a iots de fins a 30 metres i un calat màxim de 5,5 m. Serveis de manteniment i reparació també estan disponibles amb la possibilitat de gestionar embarcacions de fins a 40 tones. Una àrea de 7.000 m2 està disponible per hivernatge. També tenim un nombre d’amarraments en venda o lloguer, on pot deixar el seu vaixell sota la nostra supervisió durant tot l’any.

ImmoNautic disposa als voltants del port esportiu tranquil i íntim de Port Sant Jordi, molts amarratges protegits en venda o lloguer on es pot amarrar el seu vaixell de fins a 20 metres de longitud i un calat màxim de 3 metres, tot amb una total tranquil·litat sota la nostra supervisió professional durant tot l’any.

Port Calafat i Sant Jordi Marina estan situats al costat de l’autopista AP-7 i només a 20 minuts en cotxe de l’Aeroport de Reus (Tarragona) ia 50 minuts de l’Aeroport de Barcelona El Prat Internacional.

HOSTED BY PROSITE