cadeenesfrnlru
Contact Details
info@immonautic.com
+34.972 967 599
+34.972 967 599 info@immonautic.com

ImmoNautic Yachting té vaixells i iots nous i de segona mà de gran qualitat en venda a Espanya!

ImmoNautic Yachting és la divisió de correduria de iots espanyols del Grup Immo Costa Brava establerta a Espanya des de 1975 i compta amb una àmplia cartera de vaixells i iots nous i usats de qualitat en venda a Espanya.

Si vostè està interessat en la compra d’un nou iot a Espanya o desitja comprar un vaixell de segona mà de bona qualitat i ben conservat, ja sigui un iot de vela o motor o veler, un iot de motor o vaixell d’alta velocitat, un vaixell de pesca o de creuer cabina, un iot o semirígid, una moto d’aigua o un bot inflable, sempre trobaran l’embarcació adequada per a vostè sigui quin sigui el tipus o la mida del vaixell que vostè està interessat en comprar.


ImmoNautic treballa en estreta col.laboració amb els principals distribuïdors de vaixells i corredors de iots a la zona del mar Mediterrani i ofereix un servei total de localització del vaixell adequat perquè pugui finalitzar la compra amb totes les formalitats legals, assegurances, requisits tècnics i administratius necessaris per assegurar una experiència de compra fàcil i agradable! El nostre personal multilingüe us ajudarà en la compra del seu vaixell o iot en els següents idiomes: anglès, francès, espanyol, alemany, holandès, català, italià, rus i ucraïnès així com sigui necessari.

cadaques

ImmoNautic pot garantir el seu vaixell amb els millors corredors d’assegurances marins a Europa i ajudar a que es registri a Espanya o a Bèlgica, o us guiarà a través de l’establiment d’una nova empresa espanyola, europea o fins i tot offshore per adquirir i registrar el seu iot nou o usat per tal de gaudir de tots els beneficis de la legislació sobre l’IVA local, les normes de dotació i les normes de concessió de llicències relatives a la posició del capità i la tripulació.

ImmoNautic Yachting compta, en la gestió diària, amb els serveis d’un advocat especialitzat en immobiliària i assegurances i un excapità, tots dos amb més de 35 anys d’experiència en la navegació en alta mar, ja sigui en Maxi en circumnavegació així com en el maneig d’embarcacions a motor i velers de grans dimensions. Ells estaran encantats d’ajudar en la compra del seu nou vaixell i a trobar, a Espanya, un amarratge o una propietat amb un amarratge privat per al seu nou vaixell.

Amb 4 oficines a Espanya, ImmoNautic Yachting estem perfectament posicionats per ajudar a trobar el vaixell o iot dels seus somnis!

ImmoNautic sempre trobarà la millor propietat davant del mar amb amarratge o embarcador privat per al seu vaixell o iot a Espanya !

ImmoNautic Yachting no només pot trobar el vaixell perfecte a Espanya per a vostè , sinó que si cal , trobarà el vaixell al port ideal per al seu iot en una de les belles marines espanyoles al llarg de la Costa Mediterrània.

No només tenim una gran quantitat d’amarratges disponibles per comprar en ports esportius espanyols , ImmoNautic també té centenars de propietats davant del mar en venda a les marines residencials d’Empuriabrava i Roses – Santa Margarida, al port esportiu de Platja D’Aro i en els ports esportius de Port Calafat i el Port Sant Jordi. Totes aquestes propietats davant del mar tenen el seu propi amarratge privat adequat per atracar el seu vaixell directament a l’embarcador de la seva vila, casa o apartament o es troben al port esportiu a només unes pases de l’amarratge del seu vaixell.

SantaMargarita

Immo Nautic Cataluña S.L. és la divisió nàutica del Grup Immo Costa Brava i està especialitzada en la venda de vaixells i iots nous i de segona mà, amarratges i propietats amb amarratges privats a Espanya. La cartera immobiliària de marines privades i propietats davant del mar és extensa i d’alta gamma i totes les propietats a la venda amb ImmoNautic disposen del seu propi embarcador o amarratge per atracar el seu vaixell just a la porta de la seva propietat privada o es troben en el recinte de la marina amb vista directa sobre el seu vaixell atracat al port esportiu .

Immo Costa Brava és un dels majors corredors immobiliaris del nord d’Espanya amb diverses delegacions per tot Catalunya i compta amb més de 2.000 propietats, amarratges, cases, viles, apartaments i cases de vacances en venda i lloguer a Espanya.

ImmoNautic Yachting pot trobar el vaixell perfecte i l’amarratge o propietat amb moll privat adequat per la mida del seu vaixell. Simplement poseu-vos en contacte amb nosaltres i esmenti el tipus de vaixell que vostè desitja, el seu amarratge o propietat , així com les seves necessitats de pressupost. Ens encarreguem de fer realitat tots els seus somnis !

cadaques

ImmoNautic Yachting pot vendre el seu vaixell o iot per vostè. Podem supervisar i guardar el seu vaixell en sec o podem mantenir-lo a l’aigua en els ports esportius de Roses, Santa Margarida o Empuriabrava a la Costa Brava (Girona) o a Port Calafat o Marina Port Sant Jordi a la Costa Daurada (Tarragona) a Espanya.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació amb el seu nom, correu electrònic i número de telèfon juntament amb les dades del seu vaixell i ubicació actual.

HOSTED BY PROSITE